Otthoni védelemAz Ön otthona

Az életünk során legnehezebben megszerzett értékünk egyike az otthonunk. Rengeteg munkával, izgalommal, ötlettel, idővel és pénzel megvalósítjuk, majd élünk benne, sokat nevetünk, élvezzük az otthon melegét. 

Sokan nem is gondolják mennyire fontos az otthonunk, családunk, és ehhez tartozó értékeink védelme, mint például ékszereink, számítógépünk, autónk. Nem beszélve a személyes tárgyaink amikhez emlékek, érzelmek kötődnek. Legyen az családiház, társasházi lakás, ikerház, vagy nyaraló. Sajnos az ördög nem alszik! Legtöbbször nyaraláskor, karácsonykor, szilveszterkor történik meg a baj, mikor is arra érünk haza, hogy valaki járt az otthonunkban...aki már átélte ezt az érzést, az tudja! A saját intim szféránkba idegenek jártak és ezzel az otthon melegét megtörték...

Hogy ne érjen minket meglepetés

Az Ön otthonának biztonságát számos megoldással védheti, mi ebben segítünk Önnek, hogy legmegfelelőbbet tudja választani. Az évek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtve, a leghatásosabb Riasztó és kamerás rendszereinkkel, minidig a betörők előtt járunk egy lépéssel. Megoldásainkkal azonnal értesülhet, bármikor hazatekinthet, így otthona csak egy kattintásra van, legyen Ön bárhol is.

Megtervezzük saját rendszerét

Megtervezzük, a helyi épületi adottságaihoz és az Ön igényeihez mérten azt a biztosági rendszert amire szüksége van. Legyen az riasztórendszer akár távfelügyelettel, kamerarendszer vagy kültéri védelem. Szemléletünk nem csak a telepítésben merül ki, hanem annak mikéntjében is. 

Az ingyenes felmérés során külön figyelmet szentelünk a kamerák, mozgásérzékelők elhelyezésére, paraméterezésére, a későbbi esetleges bővítésének lehetőségére, a kábelek esztétikai elvezetésére, minőségére. Mert ahogy Önnek, úgy nekünk is fontos, hogy minél kevesebb, vagy akár semmi ne látszódjon belőlük és a legkevesebb kosszal járjon. Rengetegszer azt halljuk, hogy "Ez a legjobb befektetés" hiszen Ön és családja, biztonságát szolgálja, a nap 24 órájában, amivel szabadságban, állandó biztonságban élhet.

KÉRJEN INGYENES

betöréskockázati 

felmérést!