Kamerák távoli elérése okostelefonról

Funkciók: Élő kameraképek megtekintése, rögzített felvételek visszakeresése-mentése, forgatható kamera vezérlése a világ bármely pontjáról, okostelefonon keresztül.

Tartson mindent egy kézben

Mobiltelefonos kliens szoftver, amelyet IOS, Android mobiltelefonokra terveztek. Az applikáció segítségével, az épp aktuális élőképeket valós időben nézhetjük, felvételeket visszajátszhatjuk, melyekbe tetszés szerint bele is nagyíthatunk. Egy-egy felvétel pillanatát ki fotózhatjuk, kivághatjuk és le is menthetjük telefonunkra. PTZ kamerák távoli vezérlését is lehetővé teszi (forgatás, nagyítás-kicsinyítés). A jól áttekinthető kezelőfelületnek köszönhetően, könnyen személyre szabhatjuk, a kamerák képeit, az-az egyénileg rendezhetjük sorrendjét, saját igényeink szerint. 

A kliens szoftver segítségével egyszerre akár 32 db élő kameraképet is láthatunk. Amennyiben különböző helyen több kamerarendszerünk is működik, úgy ezzel az applikációval egy mozdulattal, egyszerre kezelhetjük az összes kamerarendszerünket, melyet egy képernyőn valós időben láthatunk. Nem szükséges fix ip címes internet szolgáltatás(!), a rögzítőegység tartalmazza ingyenesen ezt a szolgáltatást.

Egyénileg beállítható kameraképek

Több kamerarendszer egyidejű kezelése


Nagyítás-kicsinyítés élő képekben és visszajátszáskor

Teljes kijelzős nézet a minőségi visszajátszáshoz


Gyors, egyszerű, sokoldalú


Töltse le most ingyenesen!

okostelefonra, tabletre


Kamerák távoli elérése számítógépről

Használata egyszerűbb mint gondolnánk. Az internetes és helyi kezelő felületek mind magyar nyelvűek, melyek gyorsasn és könnyen áttekinthetőek. Számítógépes távoli eléréssel egyénileg adhatunk másoknak a kamerarendszerhez jogosultságokat. Így pár kattintással megoldható például, hogy valaki csak élő képekhez férjen hozzá, de más funkciókat ne tudjon elérni, (pl. a felvételek törlését).

Töltse le most ingyenesen!

számítógépre, laptopra, notebookra

Letöltés Windows rendszerekhez

Letöltés MacOS rendszerekhez


Cégünk a kamera telepítés során díjmentesen elvégzi a mobil kliens és a hálózati router beállításait, hogy Ön azonnal élvezhesse az új kamerarendszerét.