Kamerarendszer kiépítése

Professzionális megfigyelés Prémium IP kamerákkal

FULL HD - 4K - 2-től 8 megapixeles kamerákkal

Ahova ajánljuk

A Full HD IP kamerarendszer elsődleges célja, hogy míg nem tartózkodik otthonában, vállalkozásában, addig minden megfigyelt terület rögzítésre kerüljön. Így Ön bármikor tudni fogja, hogy mi történik portékáján. Ideális megoldás családi házak, kissebb irodák, üzletek, raktárak, vendéglátó egységek, telephelyek, szállodák részére, ahol fontos, hogy a távolabbi arc/rendszám is értékelhető legyen, akár 10-25 méterről is.

24 órás védelem, akár 4K felbontásban!
Kérjen személyre szabott ajánlatot, az Ön ingatlanához »

ELŐNYEI

Elrettentő hatása van a bűnözők ellen, Sötétben is kiváló minőségű felvételeket készít Full HD 1080p vagy  akár 4K felbontásban is. Arc/rendszám felismerés 10-25 méter távolságból is, H265+ kódolással 30% több felvétel rögzítése, Kedvező rendszer árfekvés,  folyamatos háttér támogatás, magas garancia idő

KÜLSŐ / KIALAKÍTÁS

Az általunk telepített kamerák kialakítása masszív fém házban, vízhatlan kültéri (IP66-68-ig) dóm és kompakt kivitelben is elérhetőek. A kamerák csatlakozóinak esztétikus, víz és vandálbiztos, elhelyezése megoldott, így csökkentve a oxidáció és kültéri körülmények negatív hatását kétszeresen biztosítva.

TÁVOLI ELÉRÉS

Telefonról - tabletről - számítógépről nézhető minden IP kamerarendszerünk. Azonnali élőkép  elérés és visszajátszható a felvételek az ingyenesen letölthető alkalmazással, így bárhonnan, bármikor egy kattintásra van otthona, vállalkozása.

Lenyűgöző képminőség

Valósághű színek, nagy felbontású kamerákkal

Felbontás, arcfelismerés

,hogy könnyen tudja kiválasztani az önnek megfelelő kamerarendszert

8 megapixel  

Arc/rendszám felismerés max. 22-30 méter(4096 × 2160 pixel)

4 megapixel 

Arc/rendszám felismerés max. 16-19 méter (2688x1520 pixel)

2 megapixel

Arc/rendszám felismerés max. 10-14 méter (1920x1080 pixel)

1,3 megapixel 

Arc/rendszám felismerés max. 7-9 méter(1280x960 pixel)

1 megapixel 

Arc/rendszám felismerés max. 5-7 méter (1280x720 pixel)

700tv sor

Arc/rendszám felismerés max. 3-4 méter (960x576 pixel)

IP kamerarendszerek - Ipari szegmens részére

Professzionális megfigyelés - rendszám felismerés - analitika
2-től 8 megapixeles - 4K felbontásban
ELŐNYEI

Éjjel-nappal részlet gazdag magas minőségű videó anyagot képes rögzíteni valósághű színekkel. Arc és rendszám felimerése akár 20-80 méteres távolságból is, így távolabbi terület figyelésére kitűnően alkalmas. PTZ kamerák - analitika lehetősége

EGY JÓ ÜZLET ÖNNEK TERMEL

Értékei védelmére profi szinten szabadon méretezhető objekívvel kisebb tárgyak, vagy pénz címletének meghatározására a legmodernebb megoldás. 2-től 8 megapixeles felbontásig, akár 360°-os panoráma kamerakép lehetősége,

NAPRAKÉSZ RENDSZER 

HIKVISION kamerarendszerek üzemeltetése - karbantartása, kedvező feltételekkel. HikCentral CMS kliens lehetősége, melyel nagyobb méretű kamerarendszerek kezelése akár több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen tartalomkezelő rendszerben.

Ahova ajánljuk

Ip kamerarendszer ideális megoldás nagyobb üzletek, irodák, raktárak, telephelyek és gyárak számára, mellyel akár több száz kamerás rendszerek, több telephely együttes profi szintű megfigyelésére is alkalmas.

Fényerő. Színek. Képminőség. Mindegy melyik szempont a legfontosabb, a nagyfelbontású ip kamerák minden helyzetben teljesítik az elvárásokat. Nagy hatásfokú infra EXIR LED, mellyel tökéletesek az éjszakai képfelvételek. A titok nem más, mint egy jól átgondolt, helyi viszonyokhoz méretezett IP kamerarendszer, és az eredmény...a tökéletes kép.

Felvételek tárolása mesterfokon!

Kamerarendszer lelke, amire minden esetben kiemelt figyelmet szentelünk

Miért nem hagyományos winchester?

Hagyományos, háztartási winchesterek hosszútávon alkalmatlanok a kamerakép felvételeinek ellátására. Tapasztalatok azt mutatják, hogy olykor egy évet sem képesek megfelelően működni, ami általában a legrosszabb pillanatban szokott problémát okozni.

Előnyei:

Egy kamerarendszerernek az egyik legfontosabb funkciója, nem más mint a felvételek minőségi tárolása. Ezek a készülékek hatalmas mennyiségű adatot írnak folyamatosan, a nap 24 órájában, melyet több hétig-hónapokig is tárolnak. Mivel nagy igénybevételnek vannak kitéve, így kamerarendszerinkhez 24 órás biztonságtechnikai winchestert tervezünk, hogy azok az évek múltán is megbízható teljesítménnyel, mindig megfelelően működjenek. Így nem érheti olyan "meglepetés", hogy mikor hirtelen kell egy felvételt visszajátszani akkor a meghibásodott winchester miatt nincs képanyag.

Felvétel tárolási idő:

Tárolási kapacitás mennyisége 4 db 2 megapixeles, Full HD (1080p) kamerával szerelt kamerarendszernél:

  • 1 TB winchesterrel / kb 4 hét felvétel
  • 2 TB winchesterrel / kb 8 hét felvétel
  • 4 TB winchesterrel / kb 16 hét felvétel
  • 6 TB winchesterrel / kb 24 hét felvétel

Szemmel látható különbség...

Nagyfelbontású IP kamerákkal, az ügyfeleink szerint

" Éttermünkben komoly problémát jelentett a pénzmozgások ellenőrzése, ezért döntöttünk úgy, hogy lecseréljük, bővítjük a régi kamerarendszerünket. Ezúton is köszönjük, a profi szintű kivitelezést. Az árajánlat áttekinthető és egyértelmű volt. A határidőt betartották, kiválló minőségben és gyorsan dolgoztak. Srácok rutinosak, kedvesek, minden apró részletre figyeltek a kivitelezés során. Mostmár mindent szem előtt tudok tartani egyetlen gombnyomással. Szívből ajánlom másoknak is!."

-István

Analóg kamera (520tv sor)

Ip kamera (4 megapixel)
Sötétben is tökéletes felvételek

Új generációs EXIR leddel szerelt kamerák


Előnyei:

  • egyenletesen terített infra sugarak,
  • nagyobb területek esetén is alkalmazható,
  • hosszú élettartam,

Nagyhatásfokú EXIR infraledek egyenletesen terítik az infra sugarakat, ezáltal a kamerarendszer egységesebb, holttér mentes felvételeket képes rögzíteni. Legmodernebb technológával ellátott kamerákkal extrém körülmények között is mindent láthat sötétben.

Éjszakai látótávolság 20 métertől, akár 80 méterig is.

Ingyenes távoli elérés

Nézzen haza bármikor, bárhonnan!

  • okostelefonról 
  • tabletről 
  • számítógépről

Kamerarendszerek kiépítése

Cégünk Kizárólag minőségi alkatrészekből dolgozik. Az ingyenes felmérés során az Ön igényei alapján, külön figyelmet szentelünk a kamerák elhelyezésére, paraméterezésére, későbbi esetleges bővitésére, a vezetékezés esztétikai elvezetésére. Mert ahogy Önnek, úgy nekünk is fontos, hogy minél kevesebb, vagy akár semmi ne látszódjon belőlük. 

Minden kamerarendszerünket éjjel látó, infra kamerákkal telepítjük, a helyi viszonyok figyelembe vételével. Mindezt azért, hogy Önnek tökéletes képminőséggel szolgáljon a környezeti viszonyoktól függettlenül. Hiszen egy kamerarendszer olyan befektetés ami Ön és családja, üzlete vagy vállalkozása biztonságát szolgálja, a nap 24 órájában. Ennek tudatában biztos lehet benne, hogy évek múltán is betölti az elvárásának megfelelő igényét.


Megtervezzük kamerarendszerét,

Kérjen árajánlatot saját ingatlanához!