Kamerarendszer kiépítése

Hikvision Professzionális megfigyelés otthona védelmére

  Prémium 2024-as IP kamerarendszerek 

Felbontás: 4 megapixeltől - 8 megapixeles kamerákkal

Ahova ajánljuk

A Full HD IP kamerarendszer elsődleges célja, hogy míg nem tartózkodik otthonában, addig minden megfigyelt terület rögzítésre kerüljön. Így Ön mindig tudni fogja, mi történik portékáján. Ideális megoldás családi házak, irodák, üzletek, raktárak, vendéglátó egységek, telephelyek részére ahol fontos, hogy a távolabbi arc/rendszám is értékelhető legyen, akár 12-30 méterről is.

24 órás védelem, akár 4K - UHD felbontásban!
Kérjen személyre szabott ajánlatot, az Ön ingatlanához »

RENDSZER ELŐNYEI

Elrettentő hatása van a bűnözők ellen, Sötétben is kiváló minőségű felvételeket készít, akár 4K felbontásban. Arc/rendszám felismerés 10-30 méter távolságból is, H265+ kódolással 30% több felvétel rögzítése, analitika funkciókKedvező rendszer árfekvés,  folyamatos háttér támogatás, magas garancia idő

KÜLSŐ / KIALAKÍTÁS

Az általunk telepített kamerák kialakítása masszív fém házban, vízhatlan kültéri (IP66-68-ig) dóm és kompakt kivitelben is elérhetőek. A kamerák csatlakozóinak esztétikus, víz és vandálbiztos, elhelyezése megoldott, így csökkentve a oxidáció és kültéri körülmények negatív hatását kétszeresen biztosítva.

TÁVOLI ELÉRÉS

Telefonról - tabletről - számítógépről is nézhető minden IP kamerarendszerünk. Azonnali élőkép elérés és visszajátszható felvételek az ingyenesen letölthető alkalmazással. Rendkívül gyors távoli elérés a nagy sávszélességű eszközöknek köszönhetően, így bárhonnan, bármikor egy kattintásra lehet otthona, vállalkozása.

Lenyűgöző képminőség

Valósághű színek, nagy felbontású kamerákkal

Fényerő - Színek - Képminőség. Mindegy melyik szempont a legfontosabb, a nagyfelbontású IP kamerák minden helyzetben teljesítik az elvárásokat. Nagy hatásfokú infra EXIR LED, mellyel tökéletesek az éjszakai képfelvételek. A titok nem más, mint egy jól átgondolt, helyi viszonyokhoz méretezett IP kamerarendszer, és az eredmény... tökéletes kép.


Analóg kamera (520tv sor)

Ip kamera (4 megapixel)
Felbontás, arcfelismerés

,hogy könnyen tudja kiválasztani az önnek megfelelő kamerarendszert

8 megapixel  

Arc/rendszám felismerés max. 18-30 méter(4096 × 2160 pixel)

NAGYOBB MÉRETŰ TERÜLETEK MEGFIGYELÉSÉRE, 

MAX 30m-ig

4 megapixel 

Arc/rendszám felismerés max. 16-19 méter (2688x1520 pixel)

KÖZEPES MÉRETŰ TERÜLETEK MEGFIGYELÉSÉRE

- MAX 15m-ig

2 megapixel

Arc/rendszám felismerés max. 10-14 méter (1920x1080 pixel)

KISEBB TERÜLETEK MEGFIGYELÉSÉRE 

- MAX 10m-ig

1,3 megapixel 

Arc/rendszám felismerés max. 7-9 méter(1280x960 pixel)

NEM AJÁNLOTT MINŐSÉG 

- ELAVÚLT

1 megapixel 

Arc/rendszám felismerés max. 5-7 méter (1280x720 pixel)

NEM AJÁNLOTT MINŐSÉG

- ELAVÚLT

700tv sor

Arc/rendszám felismerés max. 3-4 méter (960x576 pixel) 

NEM AJÁNLOTT MINŐSÉG

- ELAVÚLT

Felvételek tárolása mesterfokon!

Kamerarendszer lelke, melyre minden esetben kiemelt figyelmet szentelünk

MIÉRT NEM HAGYOMÁNYOS WINCHESTER?

Hagyományos, háztartási winchesterek hosszútávon alkalmatlanok a kamerakép felvételeinek ellátására. Tapasztalatok azt mutatják, hogy olykor egy évet sem képesek megfelelően működni, ami általában a legrosszabb pillanatban szokott problémát okozni.


WINCHESTER AMI KELL EGY JÓ RENDSZERHEZ

Egy kamerarendszerernek az egyik legfontosabb funkciója, nem más mint a felvételek minőségi tárolása. Ezek a készülékek hatalmas mennyiségű adatot írnak folyamatosan, a nap 24 órájában, melyet több hétig-hónapokig is tárolnak. Mivel nagy igénybevételnek vannak kitéve, így kamerarendszerinkhez 24 órás biztonságtechnikai winchestert tervezünk, hogy azok az évek múltán is megbízható teljesítménnyel, mindig megfelelően működjenek. Így nem érheti olyan "meglepetés", hogy mikor hirtelen kell egy felvételt visszajátszani akkor a meghibásodott winchester miatt nincs képanyag.FELVÉTELEK TÁROLÁSA - IDŐTARTAMA

Tárolási kapacitás mennyisége pl. egy 4 db 4 megapixeles (1440p) kamerával szerelt IP kamerarendszernél:

  • 1 TB - winchesterrel / kb. 4-7nap felvétel
  • 2 TB - winchesterrel / kb. 2 hét felvétel
  • 4 TB - winchesterrel / kb. 4 hét felvétel
  • 6 TB - winchesterrel / kb. 6 hét felvétel

Értékes funkciók ami minden ügyfelünknek tetszik!

Lépjen egy szinttel feljebb, mert nem csak tökéletes képről szól a kamerarendszer


Előkert megfigyelésére tervezi kameráját? Jó lenne értesítést kapni ha valaki belép az adott területre? 

Rendszereink lehetővé teszik, például egy előkerti kameraképen, tetszőlegesen elhelyezhet egy vonalat, melyet ha átlép valaki, akkor értesítést küldjön telefonjára. Az értesítés tartalmazz az egy rövid videofelvételt melyen látható az adott személy aki belépett a védett területre. Kamerarendszereink a "deep learning" algoritmus segítségével a téves riasztások arányát 2%-ra tudja csökkenti. Az intelligens algoritmus folyamatosan tanul és nagy biztonsággal különbözteti meg az embert és a járművet az egyéb mozgó tárgyaktól. Kiválóan használható egy terület behatolásvédelmének ellátásához, vagy infrasorompó rendszer kiváltására. 

Analitikai funkciókkal nagyobb kényelemmel, egyszerűbb felhasználói felülettel, valós eseményről kaphat értesítést. Költséget csökkenthet ha teljeskörű védelmet szeretne!

ANALITIKA FUNKCIÓK LEHETŐSÉGEI - 

Hikvision kamerák sokszínű megoldást kínálnak, mint például, Mozgásérzékelés, vonal átlépés érzékelése, jármű és ember megkülönböztetése, behatolás észlelése, tárgyak eltávolításának észlelése, felügyelet nélküli poggyász észlelés, arcdetektálás, maszk detektálás, láz detektálás, hőkamera, auto tracking (forgatható kamerák esetén személy és jármű automatikus követése)

Szemmel látható különbség...

Nagyfelbontású IP kamerákkal, az ügyfeleink szerint

" Éttermünkben komoly problémát jelentett a pénzmozgások ellenőrzése, ezért döntöttünk úgy, hogy lecseréljük, bővítjük a régi kamerarendszerünket. Ezúton is köszönjük, a profi szintű kivitelezést. Az árajánlat áttekinthető és egyértelmű volt. A határidőt betartották, kiválló minőségben és gyorsan dolgoztak. Srácok rutinosak, kedvesek, minden apró részletre figyeltek a kivitelezés során. Mostmár mindent szem előtt tudok tartani egyetlen gombnyomással. Szívből ajánlom másoknak is!."

-István

Sötétben is tökéletes felvételek

Új generációs EXIR leddel szerelt kamerák


Előnyei:

  • Egyenletesen terített infra sugarak,
  • Nagyobb területek esetén is alkalmazható,
  • Hosszú élettartam,

Nagy hatásfokkal rendelkező EXIR infraledek egyenletesen terítik az infra sugarakat a kép egész területén, ezáltal a kamerarendszer egységesebb, holttér mentes felvételeket képes rögzíteni sötét fényviszonyok esetén is. Legmodernebb technológával ellátott kamerákkal extrém körülmények között is mindent láthat sötétben.

Éjszakai látótávolság 30 métertől, akár 250(!) méterig is.

Ingyenes távoli elérés

Nézze kamerarendszerét bármikor, bárhonnan!

  • okostelefonról 
  • tabletről 
  • számítógépről

Személyre szabható riasztás értesítés küldése, területre belépés esetén!

Hikvision Kamerarendszerek kiépítése

Cégünk kizárólagosan Hikvision kamerarendszerek kiépítésével foglalkozik. Telepítéseink során minőségi segéd anyagokat és szerszámokat használunk. Az eszközök megválasztásánál gyári kiegészítőket használunk, mellyel kültéri kamerák esetén is biztosított a csatlakozók vízhatlanítása. Az ingyenes felmérés során az Ön igényei alapján, külön figyelmet szentelünk a kamerák elhelyezésére, paraméterezésére, későbbi esetleges bővitésére, a vezetékezés esztétikai elvezetésére. Mert ahogy Önnek, úgy nekünk is fontos, hogy minél kevesebb, vagy akár semmi ne látszódjon belőlük. 

Minden kamerarendszerünket éjjel látó, vandálbiztos infra kamerákkal telepítjük, helyi viszonyok figyelembe vételével. Mindezt azért, hogy Önnek tökéletes képminőséggel szolgáljon a környezeti viszonyoktól függettlenül. Hiszen egy kamerarendszer olyan befektetés ami Ön és családja, üzlete vagy vállalkozása biztonságát szolgálja, a nap 24 órájában. Ennek tudatában biztos lehet benne, hogy évek múltán is betölti az elvárásának megfelelő igényét.


Megtervezzük kamerarendszerét,

Kérjen gyors árajánlatot saját ingatlanához!