Legyen saját riasztórendszere

hűségidő nélkül!

Helyi jelzés mellett, távfelügyelettel, GSM átjelzéssel is

Riasztórendszerek kiépítése

Információk és tudnivalók, mely riasztórendszert hova érdemes telepíteni

VEZETÉKES RIASZTÓRENDSZEREK

A Legtöbb esetben vezetékes riasztórendszerek élveznek előnyt a kivitelezések során. Ennek egyszerű oka van, mégpedig az előnyös áraik és megbízhatóságuk. A riasztóközpont és érzékelők között biztonságtechnikai kábellel történik a kapcsolat. Ezért építkezéskor mindenképp érdemes tervezni a riasztórendszerrel is, mert ha szükség lesz rá, akkor ne utólag kelljen a már elkészült épületet "szétfurkálni". Ilyen esetekben az építkezés során a villanyszerelő előre ki tudja építeni a riasztórendszerhez szükséges vezetékezést is, mellyel végeredményűl egy esztétikus, igényes rendszert kaphatunk.

Abban az esetben, ha már meglévő épületbe szeretnénk riasztórendszert kiépíteni, viszont a vezetékezés nincs előkészítve, úgy az utólagosan is kivitelezhető esztétikusan, melyet helyszíni felmérés alkalmával tudunk megtervezni. A kábelezés kialakításakor fontos szempont a szabotázsvédelem, mivel egy esetleges kábelszakadás vagy kábel elvágásnál, azonnal észlelhető legyen,  adott esetben riasztást indítson a riasztórendszer.

Vezetékezés kialakításának lehetőségei:

 • előre kialakított védőcsövekben
 • padláson történő kábelezéssel. (Ez esetben mennyezeti konzolra szereljük az érzékelőket, így semmilyen kábel nem látszódik.)
 • Kábelcsatornában való kábel vezetékezés

Legyen bármelyik vezetékezési forma, Cégünk mindig nagy figyelmet és gondos tervezést szentel  arra, hogy  a vezetékek ne legyenek szem előtt és professzionálisan védve legyen az adott ingatlan.


Előnyei:

 • Megbízható működés, hosszú elettartam
 • "Gondozásmentes", az érzékelőkben nem kell elemet cserélni, mivel az áramellátást a riasztó központ biztosítja
 • Költséghatékony megoldás
 • Teljes értékű védelem
 • Távfelügyelettel is kérhető
 • GSM átjelzéssel is kérhető

 • Telefonos távoli vezérlés lehetősége

VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK

A vezeték nélküli rádiós riasztórendszerek legnagyobb előnye, hogy nem szükséges kábelezést kiépíteni a riasztóközpont és az érzékelők között. Tehát ha már felújított családi házban, lakásban, üzletben szeretne riasztórendszert, vagy csak szimplán nem szereti a kábelcsatorna látványát, akkor a legnagyobb probléma megoldható ezen eszközökkel. A vezeték nélküli riasztórendszer szerelése gyors, tiszta és 100%-ban teljes értékű védelmet nyújt akárcsak egy vezetékes riasztórendszer!

Működésük: A riasztóhoz tartozó erzékelők (Infra mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, füstérzékelők, üvegtörés érzékelők, stb.)   rádiófrekvencián kommunikálnak egymással (868Mhz), melyek teljesítménye képes  nagyobb távolságban elhelyezett érzékelővel, vagy több szintes épület esetén is arra, hogy tökéletesen kommunikáljanak a riasztó központtal.

Fontos tudni, hogy az érzékelőkben található elemek, akkumulátorok élettartama használattól függően 2-3 évig működőképesek. Erre a riasztóközpont figyelmezteti a felhasználót (kezelőegység ki jelzi hibaként, illetve telefonos applikáción keresztűl figyelmeztet hiba  értesítést küld) ha valamelyik érzékelőben merülne az elem vagy akkumulátor, így az időben cserélhető és nem marad védtelen otthona vagy vállalkozása.

A vezeték nélküli riasztórendszerekhez külső eszköz nélkül párosíthatóak távirányítók, így könnyedén, akár autóból ki-be kapcsolhatja riasztórendszerét mikor távozik vagy megérkezik. Hatósugaron belül képes az épp aktuális állapotot visszajelezni, így biztosan tudni fogja, hogy be vagy kikapcsolt állapotban van riasztórendszere.

Előnyei:

 • Vezetékezés nélkül kialakítható
 • Teljes értékű védelem
 • Csekély mértékű furással lehet telepíteni (nem jár kosszal, telepítése gyors)
 • Megbízható működés, hosszú élettartam
 • Távfelügyelettel is kérhető
 • GSM átjelzéssel is kérhető

 • Külső eszköz nélkül párosítható távirányítók
 • Telefonos távoli vezérlés lehetősége


Megtervezzük riasztórendszerét! 

Kérjen személyre szabott ajánlatot saját ingatlanához!


TÁVFELÜGYELET


MÉG TÖBB VÉDELEM RIASZTÓJA MELLÉ, AMI A NAP 

24 ÓRÁJÁBAN FELÜGYELI ÉRTÉKEIT

Riasztórendszerek non-stop távfelügyelete, megfigyelése, az alábbi szolgáltatásokkal:

 • Riasztás esetén értesítés
 • Riasztás esetén kivonulás
 • 24 órás diszpécser szolgálat
 • Kulcsőrzés (az ingatlan megközelitéséhez)
 • Pánik küldés azonnali kivonulással
 • személyre szabott szolgáltatások

GSM átjelzés az Ön készülékére azonnal!

Havidíj nélküli megoldás átjelzésre, mely minden riasztórendszerhez integrálható

Azoknak ajánljuk akik havi díjak nélkül is értesülni szeretnének ha riasztás történne ingatlanukban. Az általunk kínált riasztórendszerek alkalmasak GSM átjelző segítségével, riasztás esetén 4db telefonszám felhívására,  sms küldésére. Az egyszeri GSM egység beépítési költségein felül nincsen havi díj, ugyanis a készülék sim kártyán keresztül kommunikál. Funkció és esztétika együtt riasztórendszeréhez

Egy jól megtervezett riasztórendszer teljes mértékben betölti a mai kór követelményeinek vagyonvédelmi funkcióit. Ismerjük a piacot, ismerjük az eszközöket, 100%-ig fokuszba helyezve a káresemények megelőzését. Ennek köszönhetően a legegyszerűbbtől a leginnovatívabb riasztórendszerek telepítésére, kiépítésére is megoldást nyújtunk, mindezt a legújabb funkciókkal, modern köntösbe csomagolva.

Az előszoba fénypontja

Tegye Ön is lenyűgözővé otthonát érintőképernyős kezelőegységgel! Letisztult, modern dizájn, beépített hőmérővel, egyszerű felhasználóbarát kezelés a magyar nyelvű menürendszeren, választható háttérképek akár saját képekkel, a beépített SD kártya segítségével. Nagyméretű, ragyogó színes kijelző, hibák-események-riasztások gyors, egyszerű kiolvasása.

4,3" és 7"colos kivitelben elérhető

Minden igényt kielégítve

*szürke, karmazsin vörös, zöld, királykék, lila színekben is

Távoli elérés okostelefonnal

Egy okos kiegészítő riasztója mellé

Riasztórendszerhez köthető Internet modullal, és egy letöltött alkalmazással, nem szükséges otthon tartózkodnia, ugyanis az alkalmazás lehetővé teszi, hogy riasztórendszerét egy gomb nyomásra kikapcsolja/ bekapcsolja, a nyitott zónákat, riasztásokat azonnal láthatja. Ezen felül a teljes rendszer állapotot követheti bármikor, amikor épp szükség van rá. 

A részletes eseménynapló eltárolja a riasztásokat, éllesítéseket/hatástalanításokat, így azonnal láthatja mikor kapcsolta be a riasztórendszerét, vagy alkalmazottai mikor érkeztek meg. Figyelmezteti ha a riasztóközpont akkumulátorát cserélni kellene, vagy ha egyéb hiba lépne fel. Az egyszerű, letisztúlt menűrendszerén a kezelhetőség egy pillanat alatt megtanulható.

Kültéri védelem

Riasztórendszerekhez köthető infrasorompók

VEZETÉKES INFRASOROMPÓK

MEGTERVEZZÜK RIASZTÓRENDSZERÉT

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Ingatlanához!