Vállalati védelem
Az Ön cége

Minden cégvezetőnek a legfontosabb szempont az üzlete sikeressége. Természetesen ez nem jön magától, rengeteg befektetés szükséges. Fejlesztjük a környezetüket, eszközeinket, munkaerőinket, szolgáltatásainkat, belső ügyvitelünket, törekszünk a legjobbak lenni a piacon, az ügyfeleink igényeit megvalósítani. Mivel az ügyfelek elégedettsége a legfőbb jutalmunk. És ez így is van jól. Gratulálunk hozzá!

Akinek van üzleti tapasztalata az tudja, hogy a megszerzett értékekre vigyázni kell, mert könnyen kicsúszhat a kezünkből ha nem figyelünk eléggé. Ha nincs kontrollunk cégünk felett, nem tudjuk mi történik üzletünkben, telephelyünkön vagy legyen az bármilyen vállalkozás, szinte állandó veszélynek van kitéve.  Az esetleges lopások, rongálások, panaszkezelések, ügyfélvesztések miatt. így veszélynek van kitéve az üzleti sikerünk is...

Ezekre is kínálunk tejleskörű hatékony megoldást.

Folyamatos kontroll a nap 24 órájában

Minden cég más és más. Megoldásainkkal mindegy, hogy vállalkozása vendéglátással, termeléssel vagy kereskedelmi szférába tartozik, garantáljuk, hogy a mai kor szellemének a legmodernebb, leghatékonyabb védelmi rendszerét biztosítjuk, mellyel a nap 24 órájában védheti értékeit. Az évek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtve, a leghatásosabb Riasztó és kamerás rendszerekkel, kültéri védelemmel dolgozunk, így biztosítva önnek, hogy a legmegfelelőbbet tudja választani. Eszközeinkkel azonnal értesülhet, bármikor tudhatja, hogy éppen mi történik, így vállalkozása csak egy kattintásra van, legyen Ön bárhol is. Ezzel Önnek rengeteg időt, pénzt, energiát spórolunk, miközben a üzleti hatékonysága drasztikusan megnövekszik.

Több funkció mint gondolná

Nemcsak 24 órában védi értékét, hanem pénzt is termelhet Vállalkozásának. Rendszereinkkel nyomon követheti a belső lopásokat, szabálytalanságokat, az eltűnt tárgyakról azonnali értesítést kaphat. Egyértelművé válik, hogy ki a kakukktojás cége rendszerében. Ezen felül a kamerás rendszereinkkel, lehetőséget nyújtunk forgalom számlálásra, rendszám felismerésre, vonalátlépés kijelölésére, lézengés detektálására, vagy például egy ruházati, élelmiszer üzlet kamerái segítségével megtudhatja,  melyik polcon, melyik terméke a legkeresettebb. Így Ön a polcpénz átszervezését vagy az üzlete elrendezését úgy tudja változtatni, hogy az árbevételét növelhesse.

Rengetegszer hallottuk, hogy "Ez a legjobb befektetés" hiszen Ön és Vállalkozása, biztonságát szolgálja, a nap 24 órájában, amivel gyorsan, hatékonyan növelheti üzleti sikereit. Kerülje el a problémákat, szabaduljon meg egy gondjától, Tartsa saját kontroll alatt Vállalkozását.

Megtervezzük egyedi kamerarendszerét,

Kérjen ingyenes felmérést!