ELŐKELŐ MEGOLDÁS INGATLANA VÉDELMÉRE 

AJAX vezeték nélküli riasztórendszer szerelése-telepítése 

Telefonvezérléssel  | Teljesen vezetéknélüli  | Távfelügyeletes átjelzéssel is

 | Okos funkciókkal - egyéni vezérlésekkel

...Elit brigád a védelemben. 

...


Egy riasztórendszer melynek minden apró részletét műszaki átgondoltság, aprólékos tudás ihlette. Biztonság és Művészet végre egy rendszerben!


Milyen azonnali előnyök járnak Ajax riasztórendszerhez? 


 • Fúrás - vésés - koszolás nélkül telepíthető a komplett riasztórendszer.
 • Igazán elegáns, ízléses formaterv, bármely környezetben ideális, fehér és fekete színekben választható eszközök.
 • Rendkívül nagy hatótávú Jeweller érzékelők. (Nyílt területen akár 1000-1700 méter távolságban is)
 • Meglepően hosszú elem élettartam. (akár 4-7 évnyi kapacitás)
 • Okos otthon funkciók, személyre szabható vezérlések az Ön forgatókönyve alapján.
 • Minden eszköz elérhető, mint pl.: Mozgásérzékelők, Nyitás érzékelők, Üvegtörés, Rezgés érzékelők, Füst és CO érzékelők, Víz érzékelők, víz elzárók, Relé vezérlők, Konnektor aljzatok, Lámpa kapcsolók, Levegő minőség ellenőrzők, Szirénák, melyekkel személyre szabhatja az Ön saját forgatókönyv vezérlését.
 • Stabil vezeték nélküli rendkívül gyors kapcsolat, azonnali reakciók, nincs lassú kommunikációs idő!
 • Automatikus szoftverfrissítésekkel új funkciók elérhetőek. Így mindig fejlődni tud riasztórendszere, melyel újabb funkciókat kaphat.
 • Kiemelkedő ár - érték arány, komplett vezetékes riasztórendszerhez viszonyítva.


Inspirációk ahova AJAX rendszereit ajánljuk

Családi házakhoz, Lakásokhoz, Nyaralókhoz, AirBNB és Kiadó ingatlanokhoz.

Fogászatokhoz, mellyel Ajax riasztórendszerével vezérelheti, hogy pl.: távozáskor automatikusan elzárja a bejövő vízhálózatot, a kompresszort, székeket és még a lámpákat is lekapcsolja. Szék alá elhelyezhető víz érzékelővel mindig értesítést kap ha víz szivárgás történne. 

Üzletek, Éttermek, Raktárak, Telephelyekhez vagy bármely Céges tevékenységhez, automatizált funkciókkal. 

Építkezésekhez, amikor már van érték az épülő ingatlanban, Pl:. Szigetelés, kazán, hőszivattyú, bútorok stb. Akár ideiglenes védelmére is tökéletes megoldás, melyet később felhasználhat a végleges riasztórendszerhez, vagy tovább viheti más építkezésre is.

Hajókhoz, Vitorlás hajókhoz, Méhészetek védelmére, és egyéb olyan helyekre ahól más riasztó kiépítése nehezen megoldható

Irodákban és olyan helyeken ahól egész nap zárt helyiségben dolgoznak. Az elhasznált levegő akár 60%-al csökkenti a szellemi teljesítő képességet. Kerülje el az apátiát, levegő minőség ellenőrzéssel és annak vezérlésével. 

Ismerje meg...
Beltéri Mozgásérzékelők

Miben más mint a többiek? - Mindenben!

...


Fehér és fekete színben is elérhető

AJAX MotionProtect | mozgásérzékelő

Ajax MotionProtect érzékeli a behatoló legelső lépését, de figyelmen kívül hagyja a háziállatokat, robot porszívót, a huzatot és a légkondicionáló által generált légmozgásokat is. A rádiófrekvenciás érzékelés kiszűri a termikus sugárzás okozta interferenciákat, valamint a függönymozgás és az erős napfény által generált téves riasztásokat is.

Nagy nyílt területen akár 1700 méterre is működhet, vagy emeletes létesítményekben.

AJAX MotionProtect Plus | mozgásérzékelő + mikrohullámú érzélkelkő

Vezeték nélküli mozgásérzékelő + mikrohullámú érzékelő. Kifejezetten légkondicionálóval, kandallóval és erős fényviszonyokkal rendelkező helyiségekhez tervezték.

AJAX CombiProtect | mozgásérzékelő + üvegtörés érzékelő

AJAX vezeték nélküli kombinált mozgás- és üvegtörésérzékelő. AJAX CombiProtect érzéki, ha betörnek egy üveget az adott helységben, így ablak- és ajtóüvegtörésre is egyből riaszt!

AJAX MotionProtect Curtain | kültéri függöny mozgásérzékelő

Vezetéknélküli kültéri függöny mozgásérzékelő intelligens védelemmel a hamis riasztások ellen. A készülék portól és párától védett.

Figyelmen kívül hagyja a kisállatokat, madarakat, bogarakat.
Akár 11 m hatótávval rendelkezik. Kültérre és beltérre is telepíthető.

AJAX MotionCam | mozgásérzékelő beépített kamerával

Vezeték nélküli mozgásérzékelő beépített kamerával

A MotionCam beépített kamerával is rendelkezi, ami fotókat, majd abból videót is készit a riasztás esetén. Ideális megoldás előszobában, nappaliban, bejárati pontokon elhelyezni.


Kültéri Mozgásérzékelők

Igényes megoldás kültéri védelemhez

...


Fehér és fekete színben is elérhető


Védje ingatlanát az illetéktelen behatolóktól már a kerítés átlépése után, egyből. Vezeték nélküli kültéri érzékelőkkel tööb verzióban személyre szabhatja védendő területét. MotionProtect Oudoor tökéletes választás kültéri védelem megteremtéséhez. Ha feljebb lépne úgy a MotionCam Outdoor - mozgásérzékelők fotókamerával rendelkeznek a riasztások ellenőrzéséhez. Így nemcsak riasztásról értesül, hanem arról is, hogy ki lépett be területére.

MotionProtect Outdoor

Vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő maszkolásgátlóval és háziállat-immunitással

MotionCam Outdoor

Vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő vizuális riasztás- ellenőrzéssel, maszkolásgátlóval és kisállatvédelemmel

MotionCam Outdoor (PhOD)

Vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő vizuális riasztás-ellenőrzéssel, maszkolásgátlóval és háziállat- immunitással

Támogatja a "Fotó kérésre" és a "Photo automatizmussal" funkciókat

DualCurtain Outdoor

Vezeték nélküli kültéri kétoldali függöny típusú mozgásérzékelő maszkolásgátlóval és háziállat- immunitással

Nyitásérzékelők | Ajtókra - ablakokra


Mozgásérzékelő megléte mellett érdemes nyitásérzékelőt is felszerelni. Így éjszakára is bekapcsolható lesz riasztórendszere. A héjvédelem kialakításakor, bekapcsolt riasztó mellett is mozoghat otthonában. 

Riasztási jel kézbesítési ideje: 0,15 másodperc (!)


Fehér és fekete színben is elérhető

AJAX DoorProtect | Nyitásérzékelő

Ajax DoorProtect azonnal észleli, ha az ajtó vagy az ablak kinyílik.

AJAX DoorProtect | Nyitásérzékelő dőlés- és rezgésérzékelő

Ajax DoorProtect Plus észleli az ajtón vagy az ablakon keresztüli behatolás első jeleit. Tetőablakokra is felszerelhető, amelyeknél előfordul, hogy nyitva maradnak a ház elhagyásakor.

Füst és szénmonoxid érzékelő

Érzékelő mely gyorsan felismeri a tűz első jeleit: füst vagy hírtelen megnövekedett hőmérséklet. Az érzékelő azonnal riasztást küld, mielőtt a szénmonoxid szintje életveszélyes lenne.

...Önnek is Ismerős élethelyzet? Mikor legrosszabb időpontban eldurrant vízcső vagy szivárgó víz mosógép környékén... Jó lenne minél előbb értesülni ezekről is!

Nedvesség érzékelő

Vizes helyiségekben az Ajax azonnal értesítést küld a nedvesség első jeleire.  Amint a víz felszárad, ezt rögtön vissza is vonja. Az érzékelők kialakításánál fontos szempont volt, hogy bírják a kemény körülményeket is: korrózióállóak, por és nedvesség ellen is védve vannak.

...
1. Nemvárt Víz folyás


2. Azonnali riasztás küldés Önnek


3. Víz felszáradás után riasztás visszavonásra kerül


Hozza létre saját forgatókönyvét 

így akár a vizet is automatikusan elzárhatja

...


Fehér és fekete színben is elérhető

AJAX WaterStop | automatikus vízelzáró

A WaterStop automatikusan elzárja a vizet 5 másodpercen belül egy Ajax biztonsági rendszerrel rendelkező létesítményben. Ha a LeaksProtect vagy egy harmadik féltől származó vízszivárgás-érzékelő riasztást küld. A készülék egy kiváló minőségű szelep és egy nagy teljesítményű elektromotor kombinációja. A WaterStop-ot a világ bármely pontjáról vezérelheti és ellenőrizheti az állapotát - melyhez mindössze internetkapcsolatra, és egy Ajax-alkalmazásra van szüksége. Létrehozhat olyan forgatókönyvet is, amellyel egy adott időpontban vagy a rendszer élesítésekor elzárhatja a vizet.

A rendkívül rugalmas kialakításnak köszönhetően a szelepelzáró motort négy irányban lehet felszerelni, ami jelentősen megkönnyíti a telepítési folyamatot. Ezenkívül a készülék három leggyakrabban használt csőátmérővel (1", 3/4" és 1/2") kompatibilis, így a különböző vízvezetékekhez való illesztés is könnyű feladat.

Az áramellátás terén is számos lehetőség áll rendelkezésre. A fix tápellátás (9 V, 2 A) mellett választhatjuk az előre beépített 4 × CR123A elemet, ha csak ritkán használjuk a rendszert. A készülékbe beépített túlhevülési védelem és biztonsági rögzítő is található, ami megakadályozza az illetéktelen eltávolítást és biztosítja a stabilitást. Még akkor is, ha leszereljük a szelepelzáró aktuátort, lehetőségünk van a szelep manuális zárására.

AJAX LeaksProtect | vízszivárgás érzékelő

LeaksProtect vezeték nélküli vízszivárgás érzékelő nem igényel telepítést, évekig üzemel karbantartás nélkül és a nap 24 órájában működik. Ha az ingatlan AJAX WaterStop automatikus vízelzáróval is rendelkezik, akkor beázás esetén automatikusan elzárja a vízellátást. A LeaksProtect vízszivárgás érzékelők, a Relay vagy a WallSwitch és az elektromos szelepek intelligens vízszabályozó és elázás elleni rendszer létrehozására használhatók. Vezérelje ahogy Ön szeretné, saját forgatókönyve szerint.

A vízszivárgások és beázások leggyakoribb:

 • Forrásai a hibás csatlakozások (pl. WC)
 • Vízvezetékek
 • Vízmelegítők
 • Radiátorok
 • Mosó- és mosogatógépek
 • egyéb vízel működő eszközök (pl.:fogászati szék)

AJAX LifeQuality | levegőminőség ellenőrző

LifeQuality egy intelligens levegőminőség-ellenőrző készülék hőmérséklet-, páratartalom- és CO2-érzékelőkkel, amely segít értékelni a levegőminőség dinamikáját otthon, az irodában, a munkahelyen vagy bármely más térben. A felhasználók orvosi minőségű mérési pontosságot, átfogó alkalmazáson belüli információkat kapnak, illetve automatizmusokat is állíthatnak bizonyos értékek elérésének esetére.

pl:. elindítson automatikusan a szellőztetést, nyisson egy ablakot

AJAX Socket

Az Ajax Socket egy intelligens aljzat, mellyel távolról vezérelheti a konnektor aljzatba helyezett eszközeit.


Eszközök távoli vezérlése

Az aljzat lehetővé teszi az Ajax alkalmazáshoz csatlakoztatott elektromos eszközök teljesítményének vezérlését egy gombnyomással vagy automatikusan forgatókönyv szerint.


Biztonságos rádiókommunikáció Wi-Fi nélkül

A Socket a Jeweller rádióprotokollon keresztül kommunikál az Ajax Hubbal, amely lehetővé teszi a megszakítás nélküli kétirányú kommunikációt a Hub és a Socketközött akár 1000m távolságban.  


Szabályozott energiafogyasztás

Az intelligens csatlakozó LED kerete a terheléstől függően zöldről lilára változtatja a színét jelezve, hogy a készülék mennyi áramot fogyaszt.


Készítsen saját forgatókönyvet

 • Állítson be automatizálási forgatókönyveket az Ajax alkalmazásban
 • Kapcsolja be a padlófűtést, a kazánt vagy a klímát ütemezés szerint
 • Kapcsolja ki az elektromos készülékeket, ha a FireProtect veszélyt észlel
 • Ha külső mozgásérzékelők vannak felszerelve, vonja el a behatolók figyelmét lámpakapcsolásokkal, amikor átlépik a kerítést
 • Kapcsolja ki a mosógépet, ha a LeaksProtect érzékelő vízszivárgást észlel

AJAX Relay

Az Ajax Relay segítségével távolról

ki és bekapcsolhatók az elektromos berendezések. Elektromos zárak, kapuk, redőnyök, illetve modemek és routerek újra indítására is alkalmas. Igazából csak a képzelet szab határt. mire szeretné használni...

AJAX LightSwitch

Az Ajax intelligens kapcsolói, más néven Lightswitch, a riasztórendszerek világában új megvilágításba helyezik a felhasználói élményt. A hagyományos riasztórendszerekhez képest nemcsak megszokott funkcionalitásukat kínálják, hanem számos kényelmi és okosfunkciót is magukban hordoznak.

A Lightswitch-t több egységből tudjuk összeállítani. A készülék alapja mindig egy Lightcore egység, ezt lehet a különböző Button kapcsolóval és akár Frame kerettel összeilleszteni.

A kapcsolók ergonomikus tervezése mellett a háttérvilágítás az egyik kiemelkedő tulajdonságuk. Ennek köszönhetően éjszaka is könnyedén és kényelmesen vezérelhetjük a rendszert, nem szükséges fényforráshoz nyúlni, ami különösen előnyös éjszakai felhasználás esetén. Az érintésérzékeny panel további előnyt kínál, hiszen a kapcsoló reakciókészsége mindössze 15 mm távolságig terjed, így akár kis mozdulatokkal is vezérelhetjük azt.

De mi teszi az Ajax intelligens kapcsolókat igazán különlegessé? A válasz az automatizmusokban rejlik. Ezáltal számos lehetőséged nyílik az otthonod vezérlésére és személyre szabására. Például, a kapcsolóhoz kötött eszközöket integrálhatod a riasztórendszerbe, és automatikusan működtetheted őket a rendszer élesítése vagy hatástalanítása során. Lekapcsolhatod a lámpákat, lehúzhatod a redőnyöket élesítés esetén, vagy éppen felkapcsolhatod és felhúzhatod azokat a hatástalanítás alkalmával. A garázskaput is könnyedén vezérelheted a kapcsoló segítségével.

Az Ajax intelligens kapcsolók tehát nem csak egyszerű kapcsolók, hanem olyan eszközök, amelyek átformálják az otthonod vezérlését és a riasztórendszereid működését. Ezek a kényelmi és okosfunkciókkal felvértezett kapcsolók a modern technológia és a mindennapi élet összefonódásának kiváló példái, amelyek megkönnyítik és fejlesztik otthonod biztonságát és funkcionalitását

Riasztóközpont egy tenyérnyi dobozka, hatalmas tudással

AJAX riasztóközpont neve a HUB. Ez a riasztórendszer lelke, mely gyors, szép. Egy intelligens társ tenyérnyi méretben!

...

Akár 15 órányi működést biztosít az áramkimaradás esetén


A felhőn keresztüli frissítések rendszeresen új szolgáltatásokat nyújtanak


Az érzékelők legalább 12 másodpercenként jelentik a HUB-nak működőképességüket


 Ingyenes végfelhasználói app

Tartsa a fiókotvédetten 2FA-val, Face ID-val

 Az Ajax megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak

 - European standard EN 50131, Grade 

 - II EN 14604 certifikált

- PD 6662:2017 Security standard

Funkciók melyet elérhet telefonról


Rendszer élesítése/hatástalanítása, Azonnali értesítések, Események nyomonkövetése, Részletes eszközállapot lekérdezése, Forgatókönyvek létrehozása, Virtuális pánikgomb használata, Biztonsági kamerák figyelése, Tartsa a fiókotvédetten 2FA-val, Face ID-val.

Távoli elérés telefonról


Távolról is vezérelheti riasztórendszerét. Ki-be kapcsolás, részletes állapot lekérdezés, érzékelők konfigurálása. 

Ingyenes Applikációval -

...

További opciók


Kiegészítő modulokkal bekapcsolhatja a klímaberendezést, világítást illetve egyéb kedvenc berendezéseit. Az AJAX riasztók Hikvision IP kamerarendszereinkkel együtt még hatékonyabbak. Alkalmazáson keresztül elérhetőek a kamerák élő képei.

Ez még nem minden...

Telefont sem kell elő vennie!

...


Azonnali értesítés riasztásokról

Emlékeztetőket is kaphat a riasztórendszer élesítésről -  hatástalanításról. 

Pl.: elindult otthonról, de riasztót nem kapcsolta be. 

Távolról módosítható eszköz beállítások bárhonnan.

Valós időben figyelheti az eszköz működését, egy jól áttekinthető szép felületen.

Kezelőegységek - távirányítók

Ajax riasztórendszerek alapból képesek működni kezelőegységek nélkül is, telefonos applikáción keresztül. Azonban mindenképp javasoljuk másodlagosan legalább egy darab távirányítót vagy kezelőegységet a rendszerhez adni. 

Abban az esetben ha lemerülne telefonja, vagy csak szeretné hagyományos módon is élesíteni - hatástalanítani riasztórendszerét.


AJAX KeyPad TouchScreen | kezelőegység

Ajax új KeyPad TouchScreen kezelő tökéletesen ötvözi a biztonsági és az okosotthon eszközök kezelését. Segítségével könnyedén és magabiztosan irányítható az okosotthon biztonsága.

Ez a megoldás egy intuitív Ajax applikációszerű felülettel, nagy érintőképernyős IPS kijelzővel és csúcsminőségű biztonsági funkciókkal büszkélkedhet, ideértve a DESFire® és BLE (Bluetooth Low Energy) technológiákat.

Az egyik fő előnye a KeyPad TouchScreen-nek az egyszerű biztonsági csoportkezelés. A felhasználók több biztonsági csoportot is megtekinthetnek és vezérelhetnek egyetlen érintéssel, ami lehetővé teszi ingatlanuk különböző partícióinak hatástalanítását, élesítését. A készülék támogatja az értesítéseket hangjelzések formájában riasztások, késleltetések és ajtónyitások esetén, így a felhasználók azonnali visszajelzéseket kapnak rendszerük állapotáról.

A készülék több biztonsági funkcióival is rendelkezik, mint például veszélyhelyzet esetén alkalmazható kód, védelem a kódfeltörés és illetéktelen hozzáférés eszközeivel szemben, manipulációs riasztások, adatvédelem, amik biztosítják, hogy csak az engedélyezett felhasználók férjenek hozzá a rendszerhez. A KeyPad TouchScreen képes okostelefonokat, kártyákat, kulcskarikát és személyes hozzáférési kódokat használni, így három kényelmes hitelesítési módot kínál.

Föbb jellemzők:

 • 5 hüvelykes kijelző fekete-fehér témákkal és automatikus fényerőszabályozással,
 • közelségérzékelő az automatikus billentyűzet aktiválásához, amikor közelítünk az eszközhöz,
 • az automatizálási eszközök számára külön rész a kijelzőn, akár 6 gombig,
 • hangértesítések riasztásokról, ajtónyitásokról, belépési/kilépési késleltetésekről és más eseményekről,
 • állítható pánikgombok riasztás, tűz vagy segéd-esemény értesítéséhez.
A KeyPad TouchScreen számos tápellátási lehetőséget kínál, ami lehetővé teszi a beépített akkumulátorok használatát akár 1,5 évig vagy egy 12 V tápellátásból való működést akkumulátorral tartalékoltan. Vezeték nélküli technológiái, a Jeweller és a Wings megbízható és titkosított kétirányú rádiókommunikációt biztosítanak az Ajax központtal, akár 1700 méteres távolságban is nyitott területen. A legújabb fejlesztésű billentyűzet mindig naprakész lesz az automatikus, vezeték nélküli firmware frissítésekkel

AJAX Keypad | AJAX Keypad Plus kezelőegységek

Ajax KeyPad Vezeték nélküli érintés vezérelt kezelő panel, háttérvilágítással ellátott világító billentyűzet. Ajax biztonsági rendszerének élesítéséhez és hatástalanításához használható. Használata alkalmas részleges és teljes élesítésre, hatástalanításra, pánik jelzésre. LED visszajelzések az aktuális állapotról ad visszajelzést. Fehér és fekete színekbe elérhetőek.

A KeyPad segítségével akár több felhasználónak is adhatunk hozzáférést a riasztórendszerhez. Mindenki külön egyedi kódot kaphat, így látható, hogy ki, mikor élesítette vagy hatástalanította a riasztórendszert. Ideiglenes kódot is megadhatunk például takarítónak, kertésznek, vagy ismerősöknek.


AJAX KeypadPlus | beépített kártyaolvasóval

Ajax KeyPad Plus billentyűzettel rendelkező több helyszínhez: irodához, lakáshoz, házhoz vagy raktárhoz.

Az Ajax rendszerben legfeljebb 200 kártya vagy tag eszköz lehet, és nem szükséges új fiókot létrehozni egy új felhasználó számára - elegendő elnevezni az eszközt és meghatározni a hozzáférési szintet, mindezt csak néhány kattintással az alkalmazásban. Ezáltal a KeyPad Plus kényelmes irodai megoldássá válik, és megkönnyíti a vendégek vagy az állandó alkalmazottak belépését.


Az új billentyűzet jelszó-találgatás elleni védelemmel is rendelkezik, és ha valaki regisztrálatlan kártyát próbál használni, a rendszer riasztást indíthat. A rendszer egy csendes riasztást is aktivál a riasztási központ felé, ha megpróbálják a felhasználót jelszó megadására kényszeríteni.


A KeyPad Plushoz kártyák AES-titkosításával rendelkeznek, amelyeket nem lehet másolni vagy feltörni.

Tervezze meg pár pillanat alatt saját Ajax riasztórendszerét!

Az űrlap kitöltése után egyedi ajánlatot küldünk Önnek. Kollégánk hamarosan jelentkezik egyeztetéssel kapcsolatban.

...