Kamerarendszer építkezésre 

- TIME LAPSE rendszerekRészletgazdag rövidfilm készítés 

Az építkezés elejétől a végéig!


FUNKCIÓK ÉPÍTKEZÉSHEZ -

  • Építkezés megfigyelése, lopások megelőzése, Time lapse funkciókkal egybekötve
  • Automatikus behatolás érzékelése, vonal átlépés érzékelése (ember és jármű megkülönböztetéssel)

A kameraképen tetszőlegesen elhelyezhet vonalat, melyet ha átlép valaki, akkor push értesítést tud küldeni telefonjára. Az értesítés tartalmazz egy rövid videofelvételt melyben látható az adott személy vagy jármű aki belépett a védett területre. Kamerarendszereink a "deep learning" algoritmus segítségével a téves riasztások arányát 2%-ra tudja csökkenti.


  • Videófelvétel rögzítése mozgásérzékelés esetén
  • Time Lapse rövidfilm készítése az építkezésről (akár céges logóval ellátva)
  • Kamerarendszer távoli elérése - vezérlése okostelefonról

Akár több telefonra, külön felhasználókat lehet létre hozni, különböző jogosúltságokkal. (pl.: egy felhasználó a saját jogosultságával a felvételeket ne tudja visszajátszani, vagy egyes kamerákat ne láthasson.

  • Felvételek visszajátszása - élőkép megjelenítése okostelefonról is

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET -

Igényes megoldás egy építkezés folyamatának rövidfilm készítéséhez akár 4K UHD képfelbontásban. Time lapse rendszereink az építkezés időszaka alatt képeket készít egy előre meghatározott idő intervallumban, melyet az építkezés befejeztével pár perces rövidfilmé alakítunk.  Vagy a nyers képekből a Megrendelő házon belül el tudja készíteni. Az így készült time lapse rövidfilm effektekkel, akár egyedi céges logóval is készülhet, így marketing célokra is kiválóan alkalmas.

Mindemellett a megfigyelt terület biztonságtechnikai funkciókat is ellát.  A rögzített képek mellett videórögzítés is megvalósítható, így az építkezés ideje alatt megfigyelésére - a lopások megelőzésére is tökéletes választás.

Ajánlatkérés

Megrendelésével, ajánlatkérésével kapcsolatban kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, kollégánk 24 órán belül jelentkezik a részletekkel kapcsolatban.