Referenciák

Tekintse meg riasztó és kamerarendszereink referenciáit. Számunkra is fontos, hogy vezetékek ne legyenek szem előtt, melyet az alábbi képek szerint a legtöbb esetben megtudjuk oldani kivitelezéseink során.

Kipróbáltuk

Mi a siker kulcsa munkáinkban? Az, hogy kipróbáltuk hosszú távon az eszközök legtöbbjét! Ismerjük, használjuk a mai legmodernebb biztonságtechnikai rendszereket, mellyel szeretünk foglalkozni. Rengeteg idő, továbbképzés, munkák és megannyi tapasztalat kellett ahhoz, hogy olyan rendszereket tudjunk kínálni, átadni Önnek, melyek professzionálisan védik értékeit a nap 24 órájában. Maximálisan szem előtt tartjuk, az egyszerű a kezelhetőséget, hogy esztétikailag gyönyörűek legyenek, és mindig számíthasson működésére. Kamerarendszereinket kizárólag Hikvision eszközökkel építjük ki, mióta Magyarországon elérhetőek. Az ajánlatainkban szereplő eszközöket hivatalos magyar Hikvision képviselettől szerezzük be, melyek hivatalos magyar garanciával rendelkeznek. Rendszereink előnyei közé tartozik, hogy eszközeinket folyamatosan fejlesztik, gyors a szervizelése, és mindig megbízható háttértámogatással folyamatosan rendelkezésünkre állnak egyedi igények esetén is. Mindezt azért, hogy elégedett ügyfeleink közé tartozzon Ön is.


Telepítéseink során kizárólag Hikvision kamerarendszereket és AJAX, illetve Paradox riasztórendszereket telepítünk. Prémium eszközeink mellet az igényes kiépítéshez szükséges szerszámokat, segédanyagokat és gyári kiegészítőket alkalmazunk, a szép és tartós végeredmény érdekében.