Kültéri infrasorompós védelem

Riasztórendszerrel kompatibilis kültéri védelem

Kültéri infrasorompó 

Milyen esetben célszerű alkalmazni?Egy épület beltéri védelme riasztórendszerrel tökéletesen megvalósítható. De mi van abban az esetben, ha azt szeretné, hogy már a kerten belül is jelezzen riasztórendszere, illetéktelelen behatóló érkezése esetén? Erre az esetre nyújtanak megoldást a kültéri infrasorompó rendszereink. 


Kültéren 20 méteres hatótávolságtól akár 200 méterig is tervezhető rendszerek lehetősége!

100%-os Kertvédelem megoldása

Riasztórendszerhez köthető kültéri infrasorompó azzonal jelez, ha nem kívánatos személy lép a kertünkbe. Tapasztalataink alapján ilyenkor, a riasztás miatt nem kockáztatnak, ugyanis rengeteg időt, akár perceket is veszíthet, mire ténylegesen bejutna az épületbe (pl: zárfeltörés ideje). Ennyi idő alatt a távfelügyeleti kivonulás is megtörténhet, illetve a szomszédok figyelemfelkeltése sem túl előnyős. 

A sorompók Infrasugarai nem láthatatlanok és mivel infralencséi forgathatóak, így külső szemmel lehetettlen megállapítani, hogy éppen mely területeket védik. Az infrasorompó tökéletes megoldás azoknak, akik teljeskörű védelmet szeretnének otthonukban, nyaralójukban vagy céges vagyonukat védenék.

.
fűthető infrasorompó ház

nagyobb területekhez is méretezhető

Más lenne az elképzelése?


Hiszen ez csak egy lámpa...
...vagy mégsem?
Rejtett infrasorompók

maximális védelem, kertilámpának álcázva

Választható oszlopmagasság: 

  • 100cm
  • 120cm
  • 160cm
  • 200cm
  • 220cm

Előnyei:

  • Fűthető vandálbiztos, 
  • szabotázsvédett ház, 
  • 4-8 infrasugaras változatban is.

Egy infrasorompó ami más mint a többi. Mikor felmerül valakiben ,hogy infrasorompóval szeretné ingatlanának udvari részét védeni, szinte mindig előjön az igény, hogy "nincs esetleg rejtett infrasorompó ami nem látható?" 

Ebben az esetben a kertilámpába rejtett infrasorompó a megoldás. Esztétikus, letisztúlt megjelésé mellett azonnali nagyhatásfokú védelemet biztosít. Több féle méretben, minden kertmérethez méretezhető. 30 cm átmérőjű kerti lámpaburával együtt megoldodik tökéletes álca. 

Referenciák